Умови та Правила: Політика конфіденційності

1. Загальні положення

 

Політика конфіденційності – правила, якими регламентується збір, обробка, використання і захист персональних даних, що можуть бути запитані/отримані при використанні сайту https://www.briz.ua або мобільного додатку «Мій BRIZ» на майданчику Google Play Market за адресою:  Посилання та на майданчику App Store за адресою: Посилання

 

 

Персональні дані – відомості чи сукупність відомостей про фізичну або юридичну особу, яка ідентифікована або може бути конкретно ідентифікована. Можуть включати в себе наступну інформацію: 

 

- прізвище, ім'я та по-батькові Користувача; 

- контактні телефони Користувача; 

- адресу проживання; 

- e-mail; 

 

 

BRIZ з великою повагою ставиться до конфіденційної (персональної) інформації будь-яких осіб, які використовують Сервіси, тому прагнемо захищати конфіденційність персональних даних, тим самим створюючи і забезпечуючи максимально комфортні умови для використання Сервісів.

 

Перед використанням Сервісів уважно ознайомтесь з Вашими правами та обов’язками щодо обробки персональних даних, які визначені цією Політикою.

 

BRIZ залишає за собою право на свій власний розсуд змінювати та/або доповнювати Політику в будь-який час без попереднього та/або наступного повідомлення Користувача. Користувач зобов'язаний регулярно знайомитися зі змістом Політики. Використання Сервісів після будь-яких змін в Політиці автоматично означає згоду Користувача з такими змінами та/або доповненнями.

 

 

 

2. Збір та використання персональних даних

 

Збір персональних даних здійснюється виключно за Вашим добровільним рішенням як суб'єкта персональних даних для використання функціональних можливостей Сервісу.

 

 

Дані, дозволені для обробки в рамках цієї Політики, надаються Користувачем шляхом:

 

- заповнення форм на Сервісах, 

- звернення в службу підтримки за допомогою Сервісів, 

 

 

У зв'язку з використанням вами Сервісів Ви можете надавати нам свої персональні дані декількома способами. Список видів персональних даних, які ми отримуємо:

 

- контактні дані (такі як прізвище, ім'я та по-батькові, адреса електронної пошти, адресу проживання, номер телефону);

- облікові дані, які використовуються для створення облікового запису в Сервісах (наприклад, адреса електронної пошти та пароль, унікальний логін облікового запису);

- інформація з вашого профілю в соціальній мережі в тих випадках, коли ви вирішуєте використовувати ваш аккаунт у соціальній мережі для створення облікового запису в Сервісах;

- при здійсненні платежів, оброблюваних будь-якими сторонніми організаціями (наприклад, Platon) дії щодо цих даних визначаються політикою конфіденційності цих організацій;

- дані з соціальних мереж, наприклад, ім'я користувача в соціальній мережі, контент та інші дані, якими ви ділитеся з нами через сторонні функції, які використовуються на наших Сервісах (наприклад, додатки, інструменти, платіжні сервіси, віджети і плагіни, пропоновані такими соціальними мережами як Facebook, Google, Instagram і YouTube), або публікуєте на сторінках в соціальних мережах (наприклад, на наших сторінках в соціальних мережах або інших доступних нам сторінках);

- інші персональні дані, які містяться в контенті, який ви публікуєте в Сервісах, наприклад при використанні функції «Передзвоніть мені» або інших інструментів підтримки користувачів;

- країна / регіон і мовні переваги на підставі налаштувань мобільного пристрою або IP-адреси;

- IP-адреса, пристрій, операційна система і дані про браузер, які ми визначили.

 

 

Ви не зобов'язані надавати ці дані, проте якщо ви вирішите не робити цього, ми не зможемо забезпечити вам можливість використання певних Сервісів і супутніх функцій.

 

BRIZ захищає дані, які автоматично передаються в процесі користування Сервісами: IP-адреса; інформація з cookies; інформація про браузер або іншу програму, яка здійснює доступ до Сервісу; час доступу.

 

Сервіси здійснюють збір статистики про IP-адреси своїх Користувачів. Дана інформація використовується з метою виявлення і вирішення технічних проблем, для контролю законності проведених фінансових платежів.

 

 

Дані користувача можуть використовуватися для таких цілей:

 

- ідентифікації Користувача, зареєстрованого на Сервісах;

- надання Користувачеві доступу до персоналізованих ресурсів Сервісів;

- встановлення з Користувачем зворотного зв'язку, надання послуг, обробки запитів і заявок від Користувача;

- створення облікового запису для користування Сервісами і здійснення покупок в ньому;

- повідомлення Користувача про стан Особистого рахунку Користувача;

- обробки і отримання платежів;

- надання Користувачеві клієнтської і технічної підтримки при виникненні проблем, пов'язаних з користуванням послугами;

- надання Користувачеві з його згоди спеціальних пропозицій, інформації про ціни, розсилки новин та іншої інформації про Сервісу. 

 

 

Ми також будемо використовувати вашу контактну інформацію для відправки вам розсилки новин про послуги, електронних листів, SMS-повідомлень, push-повідомлень і повідомлень в додатку про послуги та спеціальні пропозиції, якщо ви дасте свою згоду на отримання цих даних і не відмовитеся від пропозиції. Крім того, ми можемо використовувати вашу адресу електронної пошти для відображення реклами наших продуктів, послуг, спеціальних пропозицій через сайти або мережі Facebook, Instagram і Google. Наприклад, ви можете бачити нашу рекламу, перебуваючи на сайті соцмережі Facebook.

Крім того, наша реклама буде відображатися після входу через ваш обліковий запис Google при використанні пошукової системи Google, Instagram, Facebook, Facebook Audience Network, YouTube, Gmail, а також Медійній мережі Google, оскільки ці треті сторони пов'язують вашу адресу електронної пошти з вашої активністю. Ми можемо об'єднувати дані, отримані про вас через наш веб-сайт, з даними, отриманими через наші програми, в описаних вище цілях.

 

 

 

3. Мета збору, обробки та використання персональних даних

 

Ваші персональні дані використовуються з метою надання необхідної телекомунікаційної послуги, поліпшення якості послуг, що надаються, планування і організації телекомунікаційної інфраструктури, дослідження ринку, забезпечення інформування Користувачів про нові послуги, пропозиції та акції, а також для боротьби з шахрайством і порушеннями.

 

Персональні дані зберігаються на строк передбачений чинним законодавством України.

 

 

 

4. Інформація щодо сбору даних

 

Коли ви використовуєте наші Сервіси або відкриваєте наші електронні листи, ми можемо отримувати певну інформацію з допомогою автоматизованих засобів, наприклад, cookie-файлів браузера, файлів flash-cookie, веб-маяків і пікселів, JavaScript, ідентифікаторів пристроїв, журналів серверів і інших технологій. Дані, отримані таким чином, можуть включати IP-адреса вашого пристрою, доменне ім'я, ідентифікатори, пов'язані з вашими пристроями, тип і характеристики пристрою і операційної системи, характеристики веб-браузера, мовні переваги, відомості про відвідини, ваші взаємодії з нашими Сервісами ( наприклад, веб-сторінки, які ви відвідували, посилання, за якими ви переходили, і функції, які ви використовували), сторінки, з яких ви перейшли на наші Сервіси, дати і час доступу до наших Сервісів, а також іншу інформацію щодо використання вами наших Сервісів.

 

Ми не можемо отримувати дані про місцезнаходження вашого пристрою та інші дані про місцезнаходження через сигнал GPS, Bluetooth, Wi-Fi і інші технології.

 

З метою покращення швидкості та якості послуг, на Сервісах використовується технологія “cookies”, що дозволяє Сервісам персоналізувати Користувача, та, як правило, зберігаються на електронному пристрої Користувача (комп’ютер, смартфон тощо). “Сookies” можуть зберігати різноманітну інформацію, включаючи IP-адреси, навігаційні дані, час передачі даних, налаштування Користувача, а також логін та пароль Користувача для входу на Сервіси. Ви можете відхиляти “cookies”, проте, можливо, Ви не зможете отримати доступ до деяких функцій Сервісів.

 

 

 

5. Передача персональних даних третім особам

 

BRIZ може надавати певні особисті дані третім особам, які співпрацюють з BRIZ з питань покращення надання послуг Користувачам, обслуговування, проведення рекламних кампаній.

 

Крім того, відповідно до чинного законодавства, судового наказу, в межах судового позову та/або відповідно до запитів державних органів України чи за її межами, може виникнути необхідність розкриття ваших особистих даних. Також інформація про вас може бути розкрита, якщо з міркувань національної безпеки, дотримання законодавства або вирішення інших питань державного значення розкриття є необхідним або доцільним.

 

 

 

6. Захист персональних даних

 

BRIZ вживає необхідних процедурних і технічних заходів щодо захисту Ваших персональних даних від їх втрати, неправомірного доступу до них або їх розповсюдження на Сервісі.

 

 

 

7. Ваші права

 

Зареєструвавшись на Сервісі, Ви маєте право:

 

- отримувати інформацію про джерела збору та місце збереження своїх персональних даних, мету їх обробки;

- отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються Ваші персональні дані;

- отримувати не пізніше тридцяти календарних днів з дня надходження запиту (крім випадків, передбачених Законом України «Про захист персональних даних») інформацію щодо обробки та використання Ваших персональних даних;

- пред’являти вмотивовану вимогу власнику персональних даних із запереченням щодо обробки Ваших персональних даних;

- звертатися із скаргами щодо опрацювання Ваших персональних даних власником чи розпорядником персональних даних до Уповноваженого Верховної ради України з прав людини або до суду;

- застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;

- відкликати згоду на обробку Ваших персональних даних.

 

 

 

 

8. Місцезнаходження персональних даних

 

Власником персональних даних є ТОВ ТРК «БРІЗ».

 

Персональні дані зберігаються в автоматизованих системах та на електронних носіях за адресою: 65111, м. Одеса, вул. Бочарова, 2.